Universitetsforskeres industrisamarbejde med IPU

kværner

Som forsker ved et universitet (f.eks. DTU) har man mulighed for samarbejde med IPU i mange forskellige situationer:

  • Man kan gå til IPU hvis man har fået en henvendelse fra en industrivirksomhed eller organisation og gerne vil have IPU’s assistance ved et indledende møde.
  • Man kan gå til IPU hvis man har aftalt en opgave eller et projekt med en virksomhed og ønsker at drøfte vilkårene for gennemførelse i IPU’s regi.
  • Man kan gå til IPU hvis man står med en opgave eller et projekt og gerne vil have suppleret de kompetencer og ressourcer som man selv og ens universitetskolleger har mulighed for at anvende.
  • Man kan gå til IPU hvis der er en særlig type industri-orienterede opgaver man er interesseret i.
  • Man kan gå til IPU hvis man står med ansøgning til et fondsprojekt og mangler en SME eller en R&D-institution med styrker i formidling og implementering.
  • Man kan gå til IPU hvis man har en dygtig kandidat eller en kollega hvis ansættelse på universitetet ophører, og som har et potentiale for gennemførelse af erhvervsopgaver og industrikontakt.

Som forsker ved et universitet har man mulighed for at have sit personlige samarbejde med IPU på flere måder. Hvilken form der anvendes, aftales med forskerens institutdirektør:

Reglerne for kommerciel bibeskæftigelse samt det af DTU godkendte IPU-aftalegrundlag herfor findes på DTU’s Portalen. (kræver adgang)

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!