IPU's vedtægter og fondsledelse

Organisation
IPU er etableret som en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål. Bestyrelsen er ansvarlig for fondens aktiviteter.

Vedtægter
I forbindelse med den nye fondslovgivning med virkning per 1. januar 2015 er IPU's vedtægter blevet opdateret og godkendt af Erhvervsstyrelsen.

IPU's gældende vedtægter af 22. september 2015

God fondsledelse
IPU har forholdt sig til anbefalingerne for god fondsledelse og følger ud fra bestyrelsens vurdering i alle væsentlige forhold disse. Fonden har udarbejdet lovpligtig redegørelse for god fondsledelse i skemaformat, der fremgår af nedenstående.

IPU's redegørelse for god fondsledelse 2017
IPU's redegørelse for god fondsledelse 2016
IPU's redegørelse for god fondsledelse 2015 

Uddelingspolitik
Som erhvervsdrivende fond med almennyttigt formål har IPU en uddelingspolitik der følger af Fondens formål om finansiering af aktiviteter og udstyr som fremmer samspillet af teknisk videnskabeligt indhold mellem universiteter og erhvervslivet i både den offentlige og private sektor.

 

Se også:

  • IPU's 50-års jubilæum

    IPU – 50 år i konstant udvikling I 2006 kunne IPU fejre 50 års jubilæum. I den anledning udgav IPU en jubilæumsbog med interviews med IPU's mange offentlige og private samarbejdspartnere, der giver... IPU's 50 års jubilæum