Jorrit Wronski

Jeg har arbejdet med mange aspekter af termodynamiske systemer i de seneste år. Jeg kan bidrage med modelleringsekspertise og praktisk erfaring fra eksperimentelle kampagner inden for områderne varmeoverførsel og Organic Rankine Cycles (ORC).

Med hensyn til modellering af energisystemer og køleanlæg, har jeg udviklet modeller på systemniveau og komponentmodeller, der dækker forskellige detaljeringsgrader i henhold til hvad der kræves for at løse et specifikt problem. Jeg kan lide at skrive ren og veldokumenteret kode for at lette samarbejdet med andre udviklere, og du er inviteret til at gennemgå mine bidrag til open source-projektet CoolProp, som er en egenskabsdatabase for kølemidler og andre kompressible fluider samt varmeoverførselsmedier.

Jeg har også været involveret i laboratorietest af ORC-systemer med 5 kW til 50 kW el-effekt på Danmarks Tekniske Universitet Danmark (DTU) og med en af vores kunder. Med hensyn til dedikerede varmeoverførselsundersøgelser, har jeg arbejdet med konstruktion og styring af faciliteter til at måle varmeoverføringskoefficienter af forskellige medier i enfasede og tofasede processer i pladetype-varmevekslere.

Under mine studier i Tyskland (Ruhr-University Bochum) og England (Sheffield University) blev jeg interesseret i anvendt termodynamik og de relaterede områder af termisk energi og køling. Efter jeg dimitterede, kunne jeg fortsætte med at arbejde for Fraunhofer Institut for Miljø-, Sikkerheds- og Energiteknologi (UMSICHT), et sted jeg kendte fra mit afgangsprojekt samt fra den tid jeg tilbragte der som studentermedhjælper. Før jeg kom til IPU i april 2015, var jeg ph.d.-studerende ved Institut for Mekanisk Teknologi på DTU. Mit arbejde blev udført i Sektion for Termisk Energi (TES) og var fokuseret omkring mit ph.d.-projekt med titlen "Design and Modelling of Small Scale Low Temperature Power Cycles".

  • Jorrit Wronski linkedin
  • Specialist for termodynamiske modeller, ph.d.
  • Tlf: (+45) 45 25 41 83
  • jowr@ipu.dk
  • Bygning: 403

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!