Erik Larsen

IPU har siden 1989 været stedet for mit faglige virke.

I IPU er jeg ansvarlig for opgaver med måleteknisk indhold. Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med medicinalindustrien, og her opnået indsigt i de krav der stilles i denne branche.

Jeg arbejder sammen med DTU i ”Center for Geometrisk Metrologi” i et akkrediteret miljø, og er underskriftsberettiget inden for koordinatmålemaskiner.

Projektledelse er et fagområde som jeg gennem årene også har udbygget, herunder gennem en uddannelse i projektledelse på Ingeniørhøjskolen i København (Nu DTU).

De mange år på IPU har givet et stort fagligt netværk og en bred erfaringsbase at trække på og du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har behov for at drøfte et projektoplæg eller en opgave.

  • Erik Larsen linkedin
  • Kvalitets- og metrologiingeniør, Senior projektleder
  • Tlf: (+45) 45 25 46 19
  • el@ipu.dk
  • Bygning: 404

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!