Klaus Schütt Hansen

Jeg blev i 2008 uddannet maskin-civilingeniør fra DTU. Siden har jeg arbejdet i IPU med rådgivning inden for termiske processer og med særligt fokus på laserprocesser. Desuden har jeg arbejdet med udviklingsarbejde inden for udstyr til laserprocesser.

I 2011 begyndte jeg en erhvervs-ph.d.med titlen "Multi fiberlaserstråle svejsning” i samarbejde med Institut for Mekanik og Produktion på Aalborg Universitet. Formålet med denne er at etablere metoder til optimering af strålemønstre ved lasersvejsning.

Jeg har fungeret som projektleder i IPU’s deltagelse i FP7 projektet Polytubes og udviklet koncept og maskine til tværvalsning af mikro plastikrør. Ud over kompetencer inden for termiske processer og laserprocesser har jeg en bred interesse i mekanik og elektronik.

  • Klaus Schütt Hansen linkedin
  • Senior F&U ingeniør
  • Tlf: (+45) 45 25 47 06
  • ksh@ipu.dk
  • Bygning: 425

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!