Jesper Mørkhøj

Jeg har et efterhånden langt og broget arbejdsliv, dels som vikar i et utal af virksomheder og nu gennem en længere årrække i IPU's procesteknologisektion. Her har jeg arbejdet med meget forskellige projekter, fra de små enkle til de store komplicerede som proces- og værktøjsmaskiner og alt i mellem, og har via projekterne fået en stor viden om og forståelse af komplekse problemstillinger.

Jeg er interesseret i teknik og søger hele tiden at holde mig up to date. Jeg kan godt lide tværfaglige projekter netop fordi de øger den tekniske viden.

Produkt- og maskinudvikling er et stort interesseområde hvor jeg typisk er med i alle faser af projektet, fra koncept til konstruktion, fremstilling af dokumentation og indkøb. Deltager også gerne med at samle/bygge, har bestemt ikke noget imod at få "olie på fingrene".

  • Jesper Mørkhøj
  • Teknisk assistent
  • Tlf: (+45) 45 25 46 10
  • darkhill@ipu.dk
  • Bygning: 425

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!