Morten Vendelbo Foged

Som civilningeniør med speciale i produktudvikling fra Danmarks Tekniske Universitet forstår og mestrer jeg alle aspekter af en generel tværfaglig designproces. Derudover besidder jeg stærke kompetencer inden for innovationsteknikker, teknologiudvikling, mekanik, produktion, konstruktion, DFA, DFM, DFQ, prototyping samt visualisering.

Jeg elsker at arbejde med designdreven innovation i komplekse interdisciplinære konstellationer både som projektleder og specialist.

Gennem min karriere som ingeniør har jeg succesfuldt deltaget i og gennemført en lang række projekter ofte fra idé til implementering. Jeg har haft den store glæde at arbejde med en lang række både internationale og nationale klienter inden for forskellige industrier og brancher så som den maritime, automotive, audio, bærbare, medico, robot, vindturbine, forbrugsvarer, vedvarende energi, MEMS, telekommunikation og automobilindustrien.

Min tilgang til design er holistisk, og jeg ser tværfaglige aktiviteter som afgørende for at Business Case, form, funktion og æstetik kan forenes, så man kan skabe kvalitetsprodukter, enestående brugeroplevelser og en bedre fremtid.

Jeg ved hvordan en designproces skal skræddersyes for at imødekomme de individuelle interessenters unikke behov, og jeg går altid efter at levere innovative og holdbare løsninger på komplekse problemer.

  • Morten Vendelbo Foged linkedin
  • Civilingeniør
  • Tlf: (+45) 45 25 46 43
  • mvf@ipu.dk
  • Bygning: 404