Søren Dyring Jensen

Jeg er maskiningeniør med speciale inden for generel produktudvikling og med særlig interesse for mekanismekonstruktion og -analyse samt mekanisk robust design. Jeg har gennem min tid hos IPU arbejdet på rigtig mange projekter for Novo Nordisk i Hillerød med udvikling af deres diabetes deviceportefølje. Jeg har stærke kompetencer inden for gennemførende konstruktionsarbejde hvor der skal tages højde for interdisciplinært samarbejde mellem fx design, produktion, myndigheder og R&D.

Jeg gør en dyd ud af at formidle min viden og de resultater jeg genererer i mit arbejde. Derfor har jeg også undervist i mekanismekonstruktionsfag både på DTU og for private virksomheder.

Jeg praktiserer at arbejde ud fra en systematisk approach – både i forbindelse med synteseopgaver og opgaver af analytisk karakter – idet jeg tror på at struktur i arbejdsprocessen medfører træfsikkerhed i løsningsopsøgningen.

  • Søren Dyring Jensen
  • Senior produktudviklingsingeniør
  • Tlf: (+45) 45 25 46 53
  • sdj@ipu.dk
  • Bygning: 404

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!