Specialmaskiner

specialmaskiner

IPU udvikler, detailkonstruerer og fremstiller specialmaskiner, proces- og produktionsudstyr ud fra kundespecifikation og -behov. IPU's omfattende erfaringer og metodesæt inden for strukturering og opbygning af udstyr medvirker til at sikre en optimal tilpasning til behovet for robusthed, fleksibilitet og kapabilitet - i forhold til udviklingstid og -pris. IPU erfaringer strækker fra højautomatiserede anlæg til udstyr der skal fungere i et tæt samspil med en operatør hvor betjening og sikkerhed er i fokus.

Maskinerne udvikles med højt teknologisk indhold baseret på den nyeste proces-, materiale- og montagetekniske viden. Der er skabt stor erfaring i at omsætte forskning og udvikling i produktionsprocesser til effektivt, industrielt produktionsudstyr, eksempelvis til forarbejdning af metaller, plast og beton samt til håndtering og montering af komponenter og produkter. 

Se også:

  • Specialbyggede produktionsanlæg

    IPU udvikler og konstruerer proces- og produktionsudstyr med højt teknologisk indhold baseret på den nyeste proces- og materialetekniske viden – skræddersyet efter kundernes behov. Der er skabt stor... Produktionsanlæg
  • Få adgang til unik viden om fremstilling af små metalkomponenter.

    IPU har gennem 10 år arbejdet med fremstilling af små metalkomponenter gennem et antal internationale og nationale projekter. De små metalkomponenter, de såkaldte "miniatureemner", indgår i mange moderne... små metalemner

Open position - Thermodynamic modelling

Modellering

Are you passionate about solving and modelling real industry problems within thermodynamics and other fields? Do you want to team up with IPU in supporting our global industry clients developing radically better and more efficient products and processes based on our advanced analyses, concepts and tools within modelling of thermodynamic systems?

Join us!